The perfect guide to the casino

Flop-køb? Brøndby-talent kan være fortid til sommer

Mateusz Kowalczyk ser umiddelbart ikke ud til at være en del af planerne på Vestegnen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF hentede sidste sommer Mateusz Kowalczyk, der både kan begå sig på den offensive og centrale del af midtbanen.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Den polske midtbanespiller har dog ikke ligefrem væltet sig i succes på Vestegnen, hvor han har haft særdeles svært ved at tilspille sig en rolle på de blå-gules mandskab.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Det er således kun blevet til en enkelt optræden i 3F Superligaen for Mateusz Kowalczyk i indeværende sæson, og her var han vel og mærke kun på banen i et enkelt minut, da han blev skiftet ind i 3-0 sejren over Hvidovre på hjemmebane.

Den 19-årige midtbanespiller har tilmed heller ikke været i truppen til Brøndbys seneste tre kampe, og så er konkurrencen altså heller ikke blevet mindre, siden han kom til klubben for mere end syv måneder siden.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Ind er kommet dyrtindkøbte Filip Bundgaard, mens unge Noah Nartey også har imponeret stort, og det efterlader altså Mateusz Kowalczyk langt væk fra spilletid.

Det synes derfor heller ikke utænkeligt, at Mateusz Kowalczyk skal søge nye græsgange til sommer, og her kunne en lejeaftale måske komme i spil, hvis Brøndby ikke har i sinde at sælge den polske midtbanespiller, som har en aftale frem til sommeren 2027.

OVERSIGT

Scroll to Top