Dortmund videre efter stærk præstation på Signal Iduna Park

Det tyske storhold leverede onsdag aften en flot præstation.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Dortmund tog onsdag aften imod PSV hjemme på Signal Iduna Park, og her var der altså lagt op til et brag af en kamp, efter de to mandskaber spillede 1-1 i det første opgør.

I kampens indledning var det tydeligt at se, at Dortmund havde et helt stadion i ryggen, og de kom således klart bedst fra start.

bet365

Allerede efter tre minutters spil sendte Jadon Sancho nemlig bolden i kassen på et oplæg fra Julian Brandt, og hjemmeholdet var da også uden tvivl det bedste mandskab i første halvleg.

I anden halvleg tog de hollandske gæster teten, men alligevel var det Dortmund der var farligst. Efter 77 minutters spil fik Fullkrug et mål annulleret, og der var dermed spænding helt tilslut.

Fem minutter inde i overtiden kom forløsningen dog i hus for Dortmund, da Marco Reus cementerede sejren og sikrede Dortmund videreavancement i Champions League med sin scoring til slutresultatet 2-0, som dermed sikrede tyskerne en samlet sejr på 3-1.