Atletico Madrid videre efter straffesparksdrama

Diego Simeones tropper spillede sig onsdag aften videre i Champions League efter et sandt drama.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Onsdag aften var der lagt op i kakkelovnen til et brag af en kamp, da Atletico Madrid tog imod Inter hjemme på Wanda Metropolitano returopgøret i 1/8-finalen.

Her skulle det spanske storhold forsøge at revanchere 1-0 nederlaget fra det første opgør, men de fik altså langt fra nogen drømmestart på kampen.

bet365

Efter 33 minutters spil bragte Federico Dimarco nemlig gæsterne i front, men blot to minutter senere udlignede Antoine Greizmann til 1-1, og dermed var kampen altså helt åben igen.

I anden halvleg fik Atletico Madrid sat et tungt pres på Inter, og det udmøntede sig i en forløsende scoring til 2-1 i det 87′ minut, da indskiftede Memphis Depay fik netmaskerne til af blafre.

Kampen skulle dermed ud i forlænget spilletid, men her formåede hverken Atletico Madrid eller Inter at komme yderligere på måltavlen.

Opgøret skulle derfor afgøres i straffesparkskonkurrence, og her var det altså Atletico Madrid der trak det længste strå, da hele tre Inter-spillere svigtede fra 11-meter-pletten.