The perfect guide to the casino

Kæmpe drama i Viborg: Brøndby IF tilbageerobrer førstepladsen efter sløj indsats

De blå-gule fra Vestegnen var ikke ligefrem i hopla i dagens kamp mod Viborg.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Viborg FF tog søndag aften imod Brøndby IF, og her skulle Jesper Sørensens mandskab altså forsøge at revanchere sidste weekends skuffende pointdeling mod Vejle.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Det lykkedes da også for de blå-gule, men det var bestemt ikke uden problemer. Viborg var nemlig det bedste mandskab i store dele af første halvleg, men efter 34 minutters spil lykkedes det dog alligevel for Mathias Kvistgaarden at sende Brøndby i front efter hjørnespark.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Spillet for Brøndby blev ikke meget bedre i anden halvleg, men bedst som man troede, at Jesper Sørensens mandskab kunne hive en smal 1-0 sejr i hus, så dukkede Ementa op i feltet.

Her kunne den lange angriber sende bolden i kassen til 1-1 et minut inde i overtiden, men hvis man troede, at kampen var slut der, så kunne man godt tro om igen.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Blot tre minutter senere, fire minutter inde i overtiden, sendte Ohi Omoijuanfo således bolden i kassen til 2-1, som også endte med at blive kampens slutresultat.

Med den hårdttilkæmpede sejr rykker Brøndby dermed forbi FC København i 3F Superliga-tabellen, og de indtager dermed førstepladsen inden mandagens kamp mellem Randers FC og FC Midtjylland.

OVERSIGT

Scroll to Top