The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen hylder tidligere BIF-stjerne: ‘Han er bare unik’

Jesper Sørensen har kun roser til overs for den tidligere Brøndby-stjerne, Morten Frendrup.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i vinteren 2022 blev Morten Frendrup solgt til italienske Genoa, og her har han siden hen udviklet sig til at være en af de bærende kræfter på holdet.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Det er bestemt heller ikke gået ubemærket hen, og den danske midtbanespiller er således allerede blevet rygtet til større adresser utallige gange – heriblandt Liverpool.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Morten Frendrups store succes kommer dog ikke bag på Jesper Sørensen, der selv arbejdede med den 22-årige midtbanespiller som assistenttræner i Brøndby og U21-landstræner.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Det fortæller han til bold.dk.

– Jeg er ikke så overrasket, for at være helt ærlig, over at han gør det rigtig godt i Italien og i Genoa, lyder det fra Jesper Sørensen, der også sætter et par ord på Morten Frendrups kvaliteter.

– Han er en spiller, der er i stand til hele tiden og hver dag at have fokus på sin egen udvikling og på sin egen karriere og påvirke det bedst muligt gennem daglige træninger, der er Morten bare helt unik, fortæller Brøndby-træneren.

Morten Frendrup står i indeværende sæson noteret for 27 optrædener i Serie A for Genoa med et enkelt mål og fire oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top