The perfect guide to the casino

Tager bladet for munden: Stjerne VIL blive i Brøndby

Står det til Patrick Pentz selv, så vil han gerne blive på Vestegnen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby var i sommers på en intensiv jagt efter en afløser for Mads Hermansen, som skiftede til engelske Leicester, og her faldt valget i sidste ende på Patrick Pentz, som er lejet i Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Det har indtil videre vist sig at være et forrygende valg, for Patrick Pentz har altså leveret på et tårnhøjt niveau, hvilket også har gjort ham til en populære herre blandt de blå-gules fans.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Det har samtidig også medført spekulationer om, hvorvidt den østrigske målmand skal blive på Vestegnen, og står det til hovedpersonen selv, så er der ingen tvivl.

Det fortæller han i et interview med Tipsbladet. , da han bliver spurgt ind til, om han kunne forestille sig at blive på Vestegnen.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Ja, selvfølgelig! Det er en smuk klub, så du vil aldrig kunne sige: ”Nej, jeg vil ikke blive”, når du ser, hvor stor klubben er, også udenfor Danmark. Alle kender Brøndby. Det er en drøm for klubben at komme tilbage på den europæiske scene, så det er et mål for os, fortæller Patrick Pentz.

Det er dermed heller ikke utænkeligt, at Brøndby skal til forhandlingsbordet, når Patrick Pentz’ lejeaftale udløber til sommer.

OVERSIGT

Scroll to Top