The perfect guide to the casino

Fra flop til top: Tidligere Brøndby-angriber scorer mål på samlebånd nu

Den tidligere Brøndby-angriber, Gustaf Nilsson, nyder stor succes i belgisk fodbold.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i 2016 skiftede Gustaf Nilsson til Brøndby fra svenske fra Falkenbergs FF, men den tårnhøje angriber formåede aldrig at slå igennem på Vestegnen.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Historien var den samme i både Silkeborg og Vejle, men i dag nyder Gustaf Nilsson altså stor succes i belgisk fodbold, hvor han tørner ud for Royale Union SG.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Den belgiske klub har nemlig taget fusen på alle i denne sæson, hvor de i skrivende stund indtager førstepladsen i ligaen med otte point ned til Anderlecht på andenpladsen.

Festen stopper dog ikke her, for 26-årige Gustaf Nilsson har også stor personlig succes i klubben. I indeværende sæson har han således bidraget med 11 mål og fire oplæg i 23 liga-kampe, mens det også er blevet til en scoring i Europa Conference League.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Det har også medført stor interesse for den svenske angriber, og ifølge Het Nieuwsblad, så sendte KAA Gent angiveligt et bud afsted på ham i vinterens transfervindue.

Handlen kunne eftersigende stige til over 50 millioner kroner, men skiftet blev altså aldrig til noget.

Gustaf Nilssons nuværende aftale med Royale Union SG løber frem til sommeren 2025. Aftalen indeholder dog en option på yderligere et år.

OVERSIGT

Scroll to Top