The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne revser illoyale fans

Brøndbys nye stjerne, Sean Klaiber, lægger ikke skjul på, at han er skuffet over den behandling, som han fik af tilhængerne i FC Utrecht.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby hentede i sommers Sean Klaiber i hollandsk fodbold, og det har vist sig at være en ganske fornuftig investering af Carsten V. Jensen.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Sean Klaiber er nemlig blevet en stor publikumsfavorit på Vestegnen, men det så altså markant anderledes ud i hans tidligere klub, FC Utrecht.

Det fortæller han i et interview med det hollandske medie De Gelderlander.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

– Jeg skiftede tilbage til FC Utrecht i 2022, fordi jeg rigtig gerne ville til FC Utrecht. Der var også andre klubber, der ville have mig. Klubber, hvor jeg kunne tjene langt mere. Men jeg insisterede på at spille for FC Utrecht igen.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Det mærkelige var, at jeg ikke oplevede loyalitet fra fansene, hvoraf jeg kender 80 procent. ‘Hvad laver han her?’ Sådan virkede det til, at de tænkte. Jeg forstod det ikke, hvis jeg skal være ærlig, fortæller Klaiber, som i selvsamme interview hylder Brøndbys fanbase.

– Brøndbys fanbase er den bedste, jeg har oplevet i min karriere. De bakker os utroligt godt op, hvilket er vidunderligt at opleve. Fansene her løfter mig virkeligt til et nyt niveau, lyder det fra Sean Klaiber, der har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2025.

OVERSIGT

Scroll to Top