The perfect guide to the casino

SLUT: Manchester City og Real Madrid er videre til kvartfinalen

Der blev aldrig for alvor spændende i aftenens to 1/8-finalekampe.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Manchester City tog onsdag aften imod FC København hjemme på Etihad Stadium, og det var altså to reservespækket mandskaber, som var dukket op til kampen.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

På grønsværnen var der heller ikke meget ud over mål at juble over, og de kom allesammen i første halvleg. Allerede efter ni minutters spil var Manchester City foran med 2-0 på scoringer af henholdsvis Akanji og Alvarez.

Efter en lille halv time fik Mohamed Elyounoussi pyntet på resultatet med sin scoring til 1-2, inden Erling Haaland scorede kampens sidste mål i overtiden af første halvleg til kampens slutresultat 3-1.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

I aftenens anden kamp mellem Real Madrid og RB Leipzig var der lidt mere på spil, da den spanske kongeklub kun havde en 1-0 sejr i bagagen fra det første opgør.

Første halvleg var dog ikke noget at råbe hurra for, da et defensivt indstillede Real Madrid-mandskab gjorde det til en halvkedelig affære.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

I anden halvleg var der lidt mere seværdig fodbold at spore. Først gjorde Vinicius Junior det til 1-0 i det 65′, mens midtstopperen Willi Orban udlignede til 1-1 bare tre minutter senere.

Der kom dog aldrig flere scoringer i kampen, og dermed sluttede opgøret altså 1-1, hvilket var nok til at sende Champions League-kongerne fra Real Madrid videre i turneringen.

OVERSIGT

Scroll to Top