SLUT: Manchester City og Real Madrid er videre til kvartfinalen

Der blev aldrig for alvor spændende i aftenens to 1/8-finalekampe.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Manchester City tog onsdag aften imod FC København hjemme på Etihad Stadium, og det var altså to reservespækket mandskaber, som var dukket op til kampen.

På grønsværnen var der heller ikke meget ud over mål at juble over, og de kom allesammen i første halvleg. Allerede efter ni minutters spil var Manchester City foran med 2-0 på scoringer af henholdsvis Akanji og Alvarez.

Efter en lille halv time fik Mohamed Elyounoussi pyntet på resultatet med sin scoring til 1-2, inden Erling Haaland scorede kampens sidste mål i overtiden af første halvleg til kampens slutresultat 3-1.

I aftenens anden kamp mellem Real Madrid og RB Leipzig var der lidt mere på spil, da den spanske kongeklub kun havde en 1-0 sejr i bagagen fra det første opgør.

Første halvleg var dog ikke noget at råbe hurra for, da et defensivt indstillede Real Madrid-mandskab gjorde det til en halvkedelig affære.

I anden halvleg var der lidt mere seværdig fodbold at spore. Først gjorde Vinicius Junior det til 1-0 i det 65′, mens midtstopperen Willi Orban udlignede til 1-1 bare tre minutter senere.

Der kom dog aldrig flere scoringer i kampen, og dermed sluttede opgøret altså 1-1, hvilket var nok til at sende Champions League-kongerne fra Real Madrid videre i turneringen.