The perfect guide to the casino

Neestrup inden CL-brag: City er et niveau eller to over United

FCK-træneren er ikke i tvivl om, at Manchester City er et bedre hold end Manchester United.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

FC København overraskede mange, da de spillede sig videre i Champions League, hvor de var havnet i en svær gruppe med blandt andet Manchester United, som løverne fra hovedstaden formåede at slå hjemme i Parken.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Onsdag aften står FC København over for en ny udfordring i europæisk regi, når de skal forsøge at sikre sig et godt resultat på Etihad Stadium.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Løvernes cheftræner, Jacob Neestrup, lægger dog ikke skjul på, at det bliver en svær opgave. På et pressemøde forud for onsdagens CL-brag blev han således spurgt ind til, hvad forskellen er på at spille mod henholdsvis Manchester City og Manchester United, og her var svaret klart.

– Det er simpelt. Lige nu er Manchester City et bedre hold. Vi har spillet imod tre virkelig, virkelig gode hold i gruppespillet, men det her er et niveau eller to op.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Når vi møder en modstander, der er så god, så kræver det, at vi er så tæt som muligt på det udtryk som hold, vi ønsker at have på banen, men det er meget, meget sværere (mod City, red.).

– I bedste fald er vi onsdag en lille smule tættere på det udtryk. For tre uger siden, hvor vi tabte fortjent i Parken, ville vi rent præstationsmæssigt gerne have været tættere på det, lød det fra Neestrup, der fulgte op med følgende konklusion.

– Jeg tror, at alle hold kan mærke en forskel, når de spiller imod City.

OVERSIGT

Scroll to Top