The perfect guide to the casino

Imponeret Guardiola: Dét gør FC København godt

Selvom niveauforskellen på Manchester City og FC København er stor, så imponerer det danske mandskab alligevel Pep Guardiola.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

FC København blev kørt ud af banen i store dele af den første 1/8-finalekamp mod Manchester City hjemme i Parken, hvor de forsvarende mestre skabte et hav af chancer.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Niveauforskellen var heller ikke til at tage fejl af, og det endte da også med en fuld fortjent 3-1 sejr til den engelske storklub.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

På trods af den overbevisende sejr, så er Pep Guardiola dog fortsat imponeret over FC København. Det fortalte han på tirsdagens pressemøde forud for opgøret.

– Vi havde det svært mod dem på udebane i Parken i sidste sæson. Jeg ved, hvad de gjorde mod United og Galatasaray.

– Jeg ved, hvor svært det var for Bayern München at slå dem i København, og hvordan de ikke var i stand til at slå dem i München.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Jeg ved udmærket godt, hvad deres kvaliteter og styrker er. Vi har spillet mod dem to år i træk med den samme træner, siger Pep Guardiola.

– Men specielt den måde, de forsvarer på. Deres kompakthed. I alle de momenter er de virkelig, virkelig velorganiserede. Det gør de rigtig godt, siger Guardiola.

Aftenens opgør mellem Manchester City og FC København bliver fløjtet i gang klokken 21.00.

OVERSIGT

Scroll to Top