The perfect guide to the casino

Brøndbys glemte spiller: Er han fortid til sommer?

Meget tyder på, at Christian Cappis er fortid på Vestegnen til sommer.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i sommeren 2021 hentede Brøndby IF Christian Cappis i Hobro IK, og den amerikanske midtbanespiller fik en fin start på med Vestegnen med med 27 Superliga-optrædener i sine første sæson med fire mål til følge.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Siden da er det dog gået gevaldig ned af bakke for Christian Cappis, som har haft mere end svært ved at finde vej til startopstillingen under Jesper Sørensen.

Det medførte også, at han i sommers blev udlejet til Molde i håbet om spilletid, men heller ikke her blev det til meget succes for den tidligere Hobro-profil.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Sølle to kampe nåede Christian Cappis i Molde-trøjen, inden han i vinters vendte tilbage til Brøndby fra sin lejeaftale.

Det virker dog efterhånden blot som et spørgsmål om tid, før Christian Cappis forlader de blå-gule. Til sommer er der således kun et år tilbage af hans kontrakt med Brøndby, og han har ligeledes selv tidligere givet udtryk for, at han gerne vil et sted hen, hvor han kan få kontinuerligt med spilletid.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Det ser umiddelbart ikke ud til at være en mulighed i Brøndby, hvor både Daniel Wass, Mathias Greve, Josip Radošević og unge Noah Nartey alle står foran i køen.

24-årige Christian Cappis står i alt noteret for 62 optrædener i Brøndby-trøjen med otte mål og to oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top