The perfect guide to the casino

Vind over en halv million i Super Fantasy

Vil du gerne udleve drømme om at være manager for et fodboldhold, så har du chancen i det nye managerspil, Super Fantasy. 

Har du altid haft en lille drøm om at være cheftræner for dit eget fodboldhold? Nu har du chancen i det nye managerspil, Super Fantasy. Han kan du nemlig sætte dit hold af dine favoritspillere fra den bedste række i England og dyste mod andre om vilde præmier hver uge.

Download app’en.

Først skal du sætte dit hold, men hvem skal på? Det skal være en målmand, der tager fra mellem stængerne og angribere, der banker mål ind på samlebånd. Du kan selv vælge. Skab det vildeste hold, så du kan op på ranglisten.

Når holdet er på plads, så skal du bare i gang. Du kan følge dine kampe live, når spillerne er i aktion, og du kan endda optjene point. Du kan måske endda kæmpe dig ind i top 40, hvor der er store præmier på spil hver uge. Der er nemlig præmier for over en halv million kroner per sæson, så der er rig mulighed for at vinde den store gevinst.

Download app’en.

Man skal selvfølgelig at have det bedste hold, men det er lige så vigtigt at have en stærk strategi. Du kan nemlig købe og sælge spillere for at gøre dit hold endnu mere lækkert. Har du brug for en stærk forsvarer eller en hurtig angriber? Her skal du tage kloge træk for at sikre den store succes.

Du kan behøver dog ikke at konkurrere alene, når du kan give dine venner kamp til stregen? Du har nemlig mulighed for at oprette din egen liga, hvor du kan dyste mod vennerne den interne håneret. Her kan du se, om du kan udklassere dine venner på at være skarpest taktisk og mærk spændingen.

Du kan downloade app’en her.

OVERSIGT

Scroll to Top