SLUT: Brøndby skuffer fælt hjemme mod Vejle

De blå-gule fra Vestegnen havde en skidt dag på kontoret søndag eftermiddag.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Brøndby IF tog søndag eftermiddag imod Vejle hjemme på Vestegnen, og her var der lagt op til, at Jesper Sørensens mandskab skulle have deres tredje sejre på stribe i forårssæsonen.

Sådan skulle det dog ikke gå, for Brøndby var ualmindelig skarpe foran Vejle-målet, der dog også havde en velspillende Nathan Trott i kassen.

bet365

Efter 84 minutters spil var det tilmed ved at gå helt galt for Brøndby, da Oliver Provstgaard bragte Vejle foran med 1-0.

I slutminutterne lykkedes det dog for Brøndby at udligne, da Daniel Wass scorede til 1-1 fra 11-meter-pletten i det 88′ minut.

På trods af adskillige chancer, så lykkedes det dog kun for Brøndby at komme på måltavlen den ene gang, og dermed sluttede opgøret altså 1-1.