The perfect guide to the casino

Brøndby-fans VIL have ham: ‘Jeg har svært ved at forestille mig det’

Der er ingen tvivl om, at de blå-gules fans gerne ser, at Patrick Pentz skriver en permanent aftale med Brøndby.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Efter et længere målmands-drama i sommers endte Carsten V. Jensen og Brøndby med at præsentere østrigske Patrick Pentz som ny mand på Vestegnen, og det har de formentlig ikke fortrudt siden da.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Den Bayer Leverkusen-ejede målmand har nemlig været fuldstændig forrygende for Brøndby, og hans mange flotte præstationer har i en grad også spillet ham ind i varmen hos klubbens fans.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Efter hans straffesparksredning og 1-0 sejren over FC Midtjylland blev der således råbt “four more years” fra Sydsiden, men ifølge Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen, så skal Brøndby-fansene ikke gøre sig for store forhåbninger om en permanent aftale med Patrick Pentz.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Jeg har svært ved at forestille mig, at de smider så mange penge efter Pentz. Omend han har været fantastisk for Brøndby. Han har virkelig været god. Selv om han ikke har den største højde, så er hans sikkerhed når han går ud af feltet, hans pointgivende redninger… Jeg synes, han har været rigtig, rigtig stærk, lyder det fra Kenneth Emil Petersen.

Der har tidligere været snak om en købsoption på 18 millioner kroner for Patrick Pentz. Det beløb har Carsten V. Jensen dog siden hen afvist, men han har altså ikke afvist muligheden for en permanent aftale med den østrigske målmand.

OVERSIGT

Scroll to Top