The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-stjerne jubler: Kniber mig i armen

Den tidligere Brøndby-profil Christian Nørgaard nyder at være anfører for Brentford, og han synes, at det er vildt at spille på de største stadions.

Christian Nørgaard har udviklet sig til en stor profil for Brentford i Premier League, og lige nu har han anførerbindet.

29-årige Nørgaard, der forlod Brøndby i 2018, siger til Brentford TV, at han til tider har svært ved at fatte, at han er leder for et Premier League-hold.

Læs også: Tidl. Brøndby-profil meldes enig om ny kontrakt

– Jeg synes ikke, der er en masse, der har ændret sig, siden jeg blev kaptajn. Jeg havde en periode i sidste sæson, hvor Pontus Jansson var skadet, og jeg følte, at jeg agerede kaptajn, selvom jeg ikke officielt var det.

– Jeg tænker, der er en grund til, at man bliver valgt som kaptajn, så det handler bare om at være den person, de har valgt, i stedet for at prøve at blive en ny person eller spiller.

– Nogen gange bliver jeg lige nødt til at knibe mig i armen for at lede et hold ind på de største stadions i verden, havde jeg ikke lige set komme fem eller seks år siden, siger Christian Nørgaard til Brentford TV.

Læs også: Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

Brentford er nummer 16 i Premier League.

Næste opgave er mod Chelsea 2. marts.

Nørgaard nåede at spille 117 Superliga-kampe for Brøndby.

OVERSIGT

Scroll to Top