The perfect guide to the casino

En karriere i frit fald: For fire år siden spillede han i Brøndby – Nu spiller han i den andenbedste række i Polen

Det er bestemt ikke alle fodboldspillere, som har en karriere, der kører som smurt.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Det kan den tidligere Brøndby-spiller, Samuel Mráz, formentlig skriver under på. Tilbage i 2019 var der store forventninger til den slovakiske angriber, da de blå-gule hentede ham på en lejeaftale fra Serie A-klubben Empoli.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Samuel Mráz formåede dog aldrig rigtig at slå igennem på Vestegnen, og det blev således kun til 24 optrædener i Brøndby-trøjen med fem mål til følge, inden han blev sendt tilbage til Empoli sommeren efter.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Siden da er karrieren dog gået gevaldig ned af bakke for Samuel Mráz, der i dag er 26 år gammel. Siden lejeaftale med Brøndby ophørte i sommeren 2020 har han nemlig været forbi et hav af forskellige klubber.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Samuel Mráz har således spillet for hele syv klubber siden 2020, og det er altså ikke store adresser, som den slovakiske frontløber har optrådt på.

Klubberne tæller blandt andet italienske Spezia Calcio, spanske CD Mirandés og græske Anorthosis, mens han i dag slår sine folder i Motor Lublin, som spiller i polens andenbedste fodboldrække.

Samuel Mráz nuværende kontrakt med Motor Lublin løber frem til sommer med option på yderligere et år. Han står i skrivende stund noteret for en enkelt optræden for Motor Lublin.

OVERSIGT

Scroll to Top