The perfect guide to the casino

Kæmpe pengepræmier i Super Fantasy – Nyt manager

Er du klar til at lede og vælge dine favoritspillere til dit hold? Så kan du blive manager i dette nye Super Fantasy-spil med store præmier.

Nu har du muligheden for at sætte dit hold af dine drømmespillere fra den bedste liga i England, og du kan dyste mod andre managere om vilde præmier hver eneste uge i det nye managerspil Super Fantasy!

Læs også: FCK-stjerne: ‘Undskyld, men jeg hader Brøndby’

Download app’en.

Første step på vejen er at vælge de helt rigtige spillere. Hvem skal vogte kassen og sikre dig de gode præmier? Hvilke angribere skal score de afgørende mål for dig? Du kan vælge dine favoritspillere og skabe det perfekte hold.

Når holdet er på plads, skal du bare i gang. Her kan du følge live og helt tæt på, hvordan dit drømmehold klarer sig. Måske er dit hold så godt, at det når ind i top 40, hvor de fede præmier gemmer sig hver uge.

Der er nemlig over en halv million kroner i præmier hver sæson, så der er ingen undskyldninger for ikke at gå efter topplaceringerne.

Læs også: Dansk kendis chokerer med absurd billede

Download app’en.

En ting er at have de bedste spillere. Noget helt andet er strategi og forvaltning, som er helt essentielt i Super Fantasy. På markedspladsen kan du nemlig sælge og købe spillere for at give dit hold et ekstra boost. Du har måske brug for en rigtig målmager eller en solid forsvarer? Her handler det om at tage kloge beslutninger, der kan ende med at give den store succes.

Der er dog ingen grund til at konkurrere alene. Du har nemlig mulighed for at oprette din helt egen liga med egne konkurrencer, og her kan du kæmpe mod dine venner om den store hæder og håneret. Hvem er bedst til at købe og sælge spillere? Få et kæmpe sus ved at spille Super Fantasy.

Du kan downloade app’en her.

Læs også: Olivia Salo lufter pigerne på hotte billeder

OVERSIGT

Scroll to Top