The perfect guide to the casino

Chok! Superliga-profil ligger i respirator

FC Midtjylland skriver på sin hjemmeside, at profilen Kristoffer Olsson i øjeblikket er indlagt i respirator efter en akut sygdom opstået i hjernen.

Et chok har ramt Superligaen.

FCM må nemlig undvære profilen Kristoffer Olsson det næste stykke tid, da den svenske landsholdsspiller lige nu er indlagt efter akut opstået sygdom.

Det skriver FC Midtjylland på sin hjemmeside.

Læs også: FCK-topscorer er blevet sat af: Er utilfreds

– Den 28-årige svenske landsholdsspiller mistede tirsdag den 20. februar bevidstheden i sit hjem og blev overført til Aarhus Universitetshospital, hvor han er indlagt og i respirator.

– Kristoffer Olsson er ramt af en tilsyneladende akut opstået sygdom relateret til hjernen, som ikke skyldes selvskade af nogen art, ligesom årsagen heller ikke skyldes udefrakommende faktorer.

– Et hold af Danmarks førende lægelige eksperter arbejder i øjeblikket på højtryk med at stille en diagnose og iværksætte den rette behandling.

– Kristoffer har siden indlæggelsen været omgivet af sin nærmeste familie og dele af FC Midtjyllands stab, og behandles af specialister på området.

– FC Midtjylland anmoder indtrængende offentligheden om at udvise respekt og forståelse, således at Kristoffer, familien og lægerne får den fornødne ro til at sikre Kristoffers helbredelse og restitution, så godt som muligt.

– Alle i FC Midtjylland er naturligvis dybt berørte af Kristoffers pludselige sygdom og vores tanker og fulde støtte går til Kristoffer og hans familie, skriver klubben.

28-årige Olsson står noteret for 124 kampe for FCM.

Læs også: FCK-stjerne: ‘Undskyld, men jeg hader Brøndby’

OVERSIGT

Scroll to Top