The perfect guide to the casino

Maguire efter skuffende nederlag: Manglede Højlunds kvaliteter

Harry Maguire lægger ikke skjul på, at Manchester United manglede danskerens kvaliteter, da de lørdag løb ind i et skuffende nederlag til Fulham.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Manchester United havde inden lørdagens opgør mod Fulham været flyvende i Premier League, og det har i høj grad været takket være danske Rasmus Højlund, som har banket mål ind på samlebånd for de røde djævle.

Ham måtte Erik ten Hag og resten af Manchester Uniteds mandskab dog undvære i lørdagens opgør mod Fulham, som de endte med at tabe 2-1, og efter slutfløjt lagde Harry Maguire ikke skjul på, at de savnede Højlunds kvaliteter på grønsværnen.

bet365

– Vi blev ramt af skaden til Rasmus, som har været et omdrejningspunkt for os, men det handler om at finde løsninger på de områder, hvor vi skal forbedre os.

– Han har været vores omdrejningspunkt. Vi kan spille den op til ham, han kan holde på bolden og han starter presset virkelig godt. Og det er ikke kun det. Marcus Rashford har spillet virkelig godt på venstresiden.

– Det er bare billedet af vores sæson. Vi har været ramt af skader, som andre hold har, og vi skal hurtigt finde en løsning, sagde Maguire ifølge BBC Sport.

OVERSIGT

Scroll to Top