Liverpool vinder efter KÆMPE drama på Wembley

Der var drama for alle pengene i aftenens Carabao Cup-finalen.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Chelsea og Liverpool krydsede søndag eftermiddag klinger på Wembley Stadium i Carabao Cup-finalen, og selvom målene i lang tid udeblev, så var der altså både chancer og massere af drama.

I første halvleg havde begge mandskaber således flere chancer for at putte bolden i kassen, men ind ville den altså ikke.

Det ville den til gengæld efter en times spil, da Virgil van Dijk pandede bolden i kassen, men målet blev senere hen annulleret for en tvivlsom offside.

Hverken Chelsea eller Liverpool formåede herefter at score i ordinær spilletid, og derfor skulle kampen ud to gange 15 minutter mere, og her fik Liverpool-kaptajnen endnu engang en hovedrolle.

Bedst som man troede, at finalen skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence, så steg den hollandske forsvarsstjerne nemlig til vejrs på et hjørnespark og headede bolden flot i kassen til 1-0, som altså også endte med at blive kampens slutresultat.