The perfect guide to the casino

Super Fantasy – Nyt manager med 450.000 kroner i præmier

Længes du efter at slippe din indre manager løs, så har du nu mulighed for at sætte dit eget drømmehold.

Er du klar til at tage styringen over dit eget fodboldhold? Med det nye managerspil, Super Fantasy, får du muligheden for at sætte dit drømmehold af spillere fra Englands bedste liga og konkurrere mod andre dygtige managers om fantastiske præmier hver uge!

Download app’en.

Det første skridt til succes er at sammensætte dit drømmehold, men hvem vil du have på dit hold? Fra målmanden der holder nettet rent, til angriberen der scorer målene – valget er dit! Tag dine yndlingsspillere og skab det ultimative hold, der kan erobre ranglisterne.

Når dit hold er sat, er det tid til at gå i aktion! Følg med live når dine spillere kæmper på banen og optjener point til dit hold. Se dit hold klatre op ad ranglisten, og måske endda nå top-40, hvor de bedste managers belønnes med fede præmier hver uge! Med over 500.000 kroner i præmier per sæson er der masser af incitament til at stræbe efter toppen.

Download app’en.

Men succes i dette manager spil handler ikke kun om at have de bedste spillere. Det handler også om strategi og forvaltning. På markedspladsen har du mulighed for at sælge og købe spillere for at optimere dit hold. Måske har du brug for at forstærke forsvaret, eller måske leder du efter en målscorer, der kan løfte dit angreb til nye højder. Vær klog, når du handler, og gør de rigtige træk for at sikre din succes.

Men hvorfor konkurrere alene, når du kan udfordre dine venner? Med muligheden for at oprette din egen liga kan du skabe din egen konkurrence og dyste mod dine venner om hæder og håneretten. Se hvem der har den bedste taktik og den skarpeste forvaltningsevne, og nyd spændingen ved at konkurrere mod dem dine venner.

Du kan downloade app’en her.

OVERSIGT

Scroll to Top