The perfect guide to the casino

Roser Heggheim efter hjerneblødning: ‘Han viste nogle nosser’

Det er ikke kun kritik og skældsord, der ryger i nordmandens retning efter søndagens Superliga-brag.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Søndag aften udspillede der sig et sandt drama på Vestegnen, da Brøndby IF tog imod FC Midtjylland i en regulær topkamp om førstepladsen.

Her fik de blå-gule fra Vestegnen en særdeles uheldig start på opgøret, da Henrik Heggheim blev sendt tidlig i bad midtvejs i første halvleg.

Det fik blandt andet Stig Tøfting til at skyde med skarpt efter nordmanden, mens flere Brøndby-fans også revsede ham på de sociale medier.

bet365

Nu er der dog endelig lidt opbakning at hente for Henrik Heggheim, som bliver rost af Nanna Møller Karlsen, der er fan af Brøndby IF og chefredaktør på 3point.dk

Det sker i den seneste udgave af Tipsbladet-podcasten “Bag Fjendens Linjer”, hvor hun roser ham for at stille op til interview oven på den knap så heldige episode.

– Jeg synes sgu, at han viste nogle nosser i går ved at stille op til interview på tv bagefter. Det har jeg respekt for, siger Nanna Møller Karlsen, der også pointere, at Heggheim måske ikke har niveauet til Brøndby.

– Hvis Heggheim er overmatchet fodboldmæssigt – hvilket man måske godt kan argumentere for, at han er i Brøndby – er det ikke sådan, at han gør det i går med vilje. Tværtimod. Og så må man jo finde ud af i det sportslige setup, hvad der skal ske med Henrik fremover. Om han skal blive i Brøndby eller finde et andet sted at spille, lyder det fra Nanna Møller Karlsen.

OVERSIGT

Scroll to Top