The perfect guide to the casino

Officielt: Tuchel er færdig i Bayern

Det er blot et spørgsmål om tid, før den tyske træner er fortid i Bayern München.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Bayern München har bestemt ikke haft nogen god sæson indtil videre, hvor de har kæmpet gevaldigt med spillet på grønsværnen.

Det har også resulteret i en heftig kritik af det tyske storhold, og ikke mindst klubbens træner, Thomas Tuchel, der efterhånden har været fyringstruet gennem en længere periode.

bet365

Nu har Bayern München selv meddelt, at man stopper samarbejdet med Thomas Tuchel senest til sommer.

– I en åben og god diskussion er vi nået frem til beslutningen om at afslutte vores samarbejde til sommer, fortæller Jan-Christian Dreesen, der er administrerende direktør i Bayern München, mens han samtidig sætter en tyk streg under, at man går benhårdt efter at præstere det optimale i Champions League og Bundesligaen.

– Indtil da opfordres hver eneste person i klubben udtrykkeligt til at opnå det maksimalt mulige i Champions League og Bundesligaen. Dermed holder jeg udtrykkeligt teamet ansvarligt.

Bayern München indtager i skrivende stund en andenplads i Bundesligaen med hele otte point op til Bayer Leverkusen på førstepladsen. Samtidig tabte de altså også med 1-0 til Lazio på udebane i den første af de to kampe i Champions League 1/8-finalen.

OVERSIGT

Scroll to Top