The perfect guide to the casino

FCK-legende har kræft: Nu er der god melding

Cesar Santin fik konstateret kræft i nakkeregionen i 2022, og nu har FCK-legenden gennemgået behandling. Footy.dk har talt med Santin om, hvordan det står til i dag.

Et stort chok ramte Cesar Santin i 2022, da lægerne fortalte ham, at han havde fået kræft i nakkeregionen.

I 220 kampe for FC København havde Santin mange hårde kampe, men denne ville blive den sværeste kamp i livet.

Footy.dk har talt med den 42-årige FCK-legende om, hvordan det går i dag. Her er der heldigvis gode nyheder at fortælle, da han er i stabil tilstand og har afsluttet behandlingen.

– Jeg har det fint. Jeg afsluttede min behandling for et år siden, og for en måned siden var jeg til tjek. Lægen sagde, at min cancer var stabil, og det var forventeligt, så det var rigtig godt.

– Jeg er glad, og jeg har det fint lige nu. Der er dog ikke den store forskel, fra jeg startede behandlingen til nu. Problemet er bare, at det stadig er der, men hvis det fortsætter med at være stabilt og ikke vokser, så synes jeg, at det er godt, siger Cesar Santin til footy.dk.

Læs også: FCK-legende afslører stor nyhed

Skånet for hård behandling

Santin husker stadig, at det var en hård pille at sluge, da han fik den nedslående besked i 2022.

– Da lægen fandt ud, at jeg havde cancer, var det ikke så godt, fordi jeg følte mig meget sund, og jeg havde ikke problemer. Behandlingen var faktisk ikke så hård. Jeg havde behandling i omkring seks måneder, og jeg var fire gange til en form for radioterapi.

– Jeg forberedte mig på det, fordi jeg havde noget tid til at tænke over det. Jeg kom fint over det, men jeg føler ikke den store forskel fra, at jeg startede behandlingen, til jeg færdiggjorde den. Det er hårdere for folk med kemoterapi, så jeg har det okay, siger Cesar Santin til footy.dk.

Santin arbejder sideløbende som U17-cheftræner i Hillerød Fodbold, og senere i år begynder han på sin træneruddannelse. Læs første del af footy.dk’s interview med Santin her.

Foto: Privat

FCK-legende afslører stor nyhed

OVERSIGT

Scroll to Top