The perfect guide to the casino

Bendtner forstod intet af exit: Var et scoop for FCK

Nicklas Bendtner fortæller i ‘Offside’ på TV3 Sport, at han ikke forstod, hvorfor han skulle forlade FC København efter blot et halvt år. 

Nicklas Bendtner kan kigge tilbage på mange store landsholdsøjeblikke og ophold i klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg.

Karrieren sluttede dog i FC København i efteråret 2019, og nu sætter han ord på stoppet i FC København i ‘Offside’ på Tv3 Sport.

Her fortæller den tidligere landholdsangriber, at han ikke kan forstå, hvorfor han fik forlænget sin kontrakt. Bendtner skrev kontrakt med FCK gældende for et halvt år, og den udløb ved udgangen af 2019.

– Da jeg skrev under, havde jeg fornemmelsen af, at jeg skulle være her i to-tre-fire år, score en masse mål og vinde en masse titler. Jeg fik også tid til at komme rigtigt i form. Det sidste, som jeg manglede, var kampformen.

– Da jeg endelig kom ind i den, og jeg kom ind mod FC Nordsjælland og scorede, følte jeg, at jeg var ved at ramme et respektabelt niveau i forhold til, hvor jeg skulle være. Men fra den kamp fik jeg ikke lov til at spille rigtigt igen.

– Og så kunne jeg jo godt regne ud, at Ståle ikke ville satse på mig. Det var et hårdt tab for mig, og det var hårdt at acceptere. Det gav ikke nogen mening, da jeg selv mente, at det, grundet mine kvaliteter kontra de andres, ville være et scoop for dem at beholde mig, sagde Bendtner i Offside.

36-årige Bendtner nåede at spille ni kampe og levere et mål for FC København.

Bendtner er iskold: Viser kæresten frem som gud har skabt hende

OVERSIGT

Scroll to Top