Stort resultat på Vestegnen: Brøndbys 10 mand vinder over FC Midtjylland

De blå-gule fra Vestegnen sikrede sig søndag aften et sublimt resultat.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Der var på forhånd lagt op til et brag af en kamp, da Brøndby IF tog imod FC Midtjylland hjemme på Vestegnen søndag aften.

Her skulle de to klubber ud i en direkte duel om førstepladsen i 3F Superligaen, men Brøndby fik altså en forfærdelig start på opgøret.

Allerede efter 17 minutters spil modtog Henrik Heggheim nemlig et direkte rødt kort, mens FC Midtjylland samtidig blev tildelt et straffespark, og dermed synes en sejr til hjemmeholdet ikke ligefrem at ligge i kortene.

Patrick Pentz reddede dog flot fra 11-meter-pletten, og han holdte dermed de blå-gule inde i kampen.

Fire minutter inde i overtiden af første halvleg blev stemningen for alvor elektrisk på Vestegnen, da Ohi Omoijuanfo kunne bringe Brøndby foran med 1-0.

I anden halvleg fik FC Midtjylland lagt et stort tryk på Brøndby, men Jesper Sørensens mandskab formåede på fornemmeste vis at kæmpe en 1-0 sejr i hus.

Brøndby rykker dermed også forbi FC Midtjylland i Superliga-tabellen, hvor de nu kan glæde sig over at indtage førstepladsen.