The perfect guide to the casino

Tidl. AGF-keeper er tilbage i DK: Sigter efter Superligaen

Den tidligere AGF-keeper Kasper Kristensen er lige skiftet til FC Helsingør efter et ophold i svenske Trelleborg. Keeperen siger til footy.dk, at han drømmer om at komme tilbage i Superligaen.

Den tidligere Superliga-målmand Kasper Kristensen er tilbage i dansk fodbold.

Det står klart, da 24-årige Kristensen har valgt at skrive under på en toårig kontrakt med NordicBet Liga-klubben FC Helsingør.

Han kommer til klubben efter et ophold i svenske Trelleborg. Målmanden tog skridtet fra AGF til Trelleborg i marts 2021.

Footy.dk har interviewet den nye FC Helsingør-målmand om at vende hjem til Danmark.

– Mine tanker har været, at jeg har været meget åben over for, hvad der skulle ske. Jeg var heller ikke afvisende for at blive i Sverige, hvis der var kommet det rigtige.

– Der var lidt forskellige muligheder, men i helikopterperspektiv var det bedste, som passede, i FC Helsingør, siger Kasper Kristensen til footy.dk og tilføjer.

– Der var lidt muligheder i Danmark og Sverige, og så var der lidt interesse fra andre steder i Europa.

Keeperen afslører, at FC Helsingør har vist interesse for ham i en længere periode.

– De har prøvet at få fat i mig et par gange det seneste halvandet års tid, så jeg vidste, at interessen var der, og det er positivt, at klubben ønsker én.

Vil i Superligaen

FC Helsingør havde et ganske svært efterår i NordicBet Ligaen, og lige nu er den nordsjællandske klub næstsidst i rækken.

Målmanden håber, at han kan være med til at redde klubben fra nedrykning.

– Først og fremmest skal vi sørge for ikke at rykke ned til sommer. FC Helsingør havde et lidt svært efterår, men vi har fået nogle gode spillere ind, og jeg er sikker på, at vi nok skal klare os.

Opholdet i Trelleborg har givet Kristensen meget hård på brystet, og keeperen står bedre rustet. end han gjorde som ung i AGF.

Kristensen nåede at spille seks Superliga-kampe for AGF, og drømmen er at komme tilbage i den bedste række.

– Selvfølgelig vil jeg gerne prøve at spille i Superligaen. Jeg var rimelig ung, da jeg prøvede det senest, og jeg har fået en masse erfaring sidenhen, så det er helt klart noget, som jeg sigter efter, at jeg skal prøve igen på et tidspunkt, siger Kasper Kristensen til footy.dk.

Kristensen kan få officiel debut for FC Helsingør, når HB Køge gæster Helsingør 23. februar i NordicBet Ligaen.

Danskeren nåede ifølge transfermarkt.com at spille 77 kampe for Trelleborg.

Foto: FC Helsingør

OVERSIGT

Scroll to Top