The perfect guide to the casino

Tidligere FCK-stortalent forlader mesterklub

Det tidligere FC København-talent Alexander Jakobsen fortæller til footy.dk, at han har valgt at forlade det georgiske mesterhold Dinamo Batumi. 

Alexander Jakobsen har haft noget af en karriere.

Som helt ung blev han kendt som reklamefigur i Danske Bank-reklamerne under navnet ‘Mini-Ronaldinho’.

Efterfølgende var han et talent i FCK fra 2004 til 2011, og han røg senere til PSV.

I hans seniorår har den stået på Superliga-fodbold i Viborg samt ophold i Sverige, Norge, Egypten og Georgien.

Det seneste års tid har den 29-årige offensivspiller tørnet ud for georgiske Dinamo Batumi, men det er slut for Jakobsen.

Jakobsen fortæller nemlig til footy.dk, at han har valgt at forlade klubben. Han ser dog tilbage på en god og lærerig tid.

– Vi blev mestre, og det var grunden til, at jeg tog til klubben. Klubben blev 100 år, og det var stort for klubben. Jeg følte, at jeg havde nogle kampe. Vi spillede også i Europa, da vi var med i Conference League. Det var en god erfaring, og jeg har kun gode ting at sige om Georgien, siger Alexander Jakobsen til footy.dk.

– Det er et fantastisk land, og det overraskede mig i forhold til landet og menneskerne. Jeg har en god ven, som jeg spillede på hold med i Viborg, der hedder Mate Vadsatze. Han er jo en legende i Aarhus. Jeg spillede sammen med ham i Batumi.

– De var interesserede i mig, efter jeg havde været i Egypten. Jeg tænkte ikke rigtigt, at jeg ville det, men de kom med et rigtig godt tilbud.  Jeg søgte på landet, og der blev jeg chokeret. Jeg regnede med, at der ikke var styr på noget. Det var det stik modsatte.

– Jeg er interesseret i nye steder af verden, og jeg har altid været god til at tilpasse mig. Jeg elsker eventyrer, så det var jeg glad for. De ville gerne have, at jeg skulle forlænge, men jeg vil gerne prøve nogle nye veje.

Jakobsen tilføjer, at han er sulten efter et nyt fodboldeventyr, og nu må tiden vise, hvor den kreative spiller ender.

Det tidligere FCK-talent har spillet en enkelt landskamp for Egypten.

Foto: Viborg FF

OVERSIGT

Scroll to Top