The perfect guide to the casino

Skal overtage for ny Brøndby-profil: Hentet i rekordhandel

Tammer Bany kan kalde sig for ny Randers FC-spiller, da B.93 har solgt ham i en rekordhandel. Han er hentet som erstatning for Filip Bundgaard, der er blevet solgt til Brøndby. I et interview med footy.dk sætter Bany ord på skiftet.

Tammer Bany har taget en noget utraditionel vej til Superligaen.

Han har ikke været en del af de famøse ungdomssamlinger i landsholdsregi for Danmark, og han har spillet divisionsfodbold de seneste par år.

Nu tager angriberen et kæmpe skridt, da Randers FC på Deadline Day købte B.93-angriberen for et rekordbeløb i B.93-regi.

I et interview med footy.dk sætter den 20-årige angriber med palæstinensiske rødder  ord på skiftet.

– Jeg ser det som en stor ting for både mig og B.93. For bare lidt mere end et halvt år siden spillede jeg 2. division, så det har været en fin udvikling indtil videre, og jeg ser frem til udvikle mig mere her i Randers.

Han ser Randers som en stor klub, og han fortæller, at det var kæmpe for ham, da Superliga-klubben meldte sig på banen.

Nu går han efter at slå igennem i Randers.

– B.93 har altid haft et mål, om at jeg skulle op og spille i Superligaen, og nu er det hele blevet mere muligt for mig, nu er det bare op til mig og mine fødder.

Hvilke forventninger har du til opholdet?

– Jeg forventer at udvikle mig her i Randers og forhåbentlig hjælpe holdet så meget som muligt. Der er mange gode spillere og trænere her i Randers, så ser frem til at lære en masse og derfra udvikle mig.

Hvad kan du bidrage med?

– Jeg kan bidrage med en masse offensivt. Jeg kan både være en holdspiller og kan noget på egen hånd.

Erstatning for Bundgaard
Randers har hentet Bany ind som et offensivt kort, efter Filip Bundgaard blev solgt til Brøndby IF på Deadline Day. Han tager det dog stille og roligt i forhold til at skulle overtage for den nye Brøndby-profil.

– Jeg tænker ikke over det. Jeg er min egen spiller, skal spille mit eget spil og hjælpe holdet så meget som muligt, afslutter Bany med til footy.dk.

I denne sæson har han stået for tre mål og fire oplæg i 15 kampe for B.93.

Bany har skrevet under på en kontrakt med Randers FC, og den gælder til sommeren 2027.

Tilbage i 2020 var Bany med til at sende AaB ud i pokalmørket, da han var afgørende for B.93.

Foto: Randers FC

OVERSIGT

Scroll to Top