Neestrup om FCK-indsats: For mange børnefejl

The perfect guide to the casino

Neestrup om FCK-indsats: For mange børnefejl

FC København-cheftræner Jacob Neestrup mener, at mandskabet ikke har været skarp nok under Atlantic Cup samt lavet for mange fejl. 

FC København har spillet to kampe i Atlantic Cup.

Først vandt københavnerne en målfest med hele 5-4 over svenske Elfsborg. I mandags gik det dog galt for Jacob Neestrups tropper, da ærkerivalen Brøndby IF vandt med 2-1.

FCK-cheftræneren siger til klubbens hjemmeside, at han gerne vil rydde ud i de mange fejl, som FCK har lavet i de to kampe.

– Vi mĂĄ gerne lige vise en lille smule mere skarphed i eget felt, end det vi gjorde forleden mod Elfsborg og ogsĂĄ mod Brøndby.

– Ellers handler det jo om, at vi skal fortsætte med at lukke banen godt ned, for vi har givet meget fĂĄ omstillinger væk, og det er vi tilfredse med.

– Og vi har kreeret rigtig mange chancer, sĂĄ det er jo et mix mellem at fĂĄ fjernet de smĂĄ børnefejl, som der har været lidt for mange af, og sĂĄ fortsætte med at skabe de muligheder i vores angrebsspil, som har set rigtig fornuftigt ud i et godt stykke tid nu, siger Jacob Neestrup til FCK’s hjemmeside.

FC København møder norske Molde ved Atlantic Cup denne torsdag.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top