The perfect guide to the casino

Zanka om vildt mål: Nok den bedste sommer i mit liv

I Discovery+-programmet ‘Klubben’ ser Mathias ‘Zanka’ Jørgensen tilbage på sommeren 2018, hvor han scorede for Danmark mod Kroatien ved VM i 2018.

Danmark og Kroatien spillede en noget dramatisk kamp ved VM-ottendedelsfinalen i 2018. Det hele blev afgjort efter straffesparkskonkurrence, hvor Kroatien desværre trak det længste strå.

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen ser tilbage på den vilde slutrunde i Discovery+-programmet ‘Klubben’, og han husker specielt sit mål til 1-0 efter blot et minut.

– De første fire minutter af den kamp, og det holdt jo ikke så længe desværre. Den kom op ude i klubben i går, da vi snakkede om det. Jeg snakkede med Mikkel Damsgaard og Christian Nørgaard, og så kom den op, og Mikkel kunne sgu ikke huske, hvor han var.

– Det må nærmest være det eneste menneske over ti år gammel, der ikke kan huske, hvor han var. Den sommer står for mig og mange af de andre nok for den bedste sommer i mit liv, siger Mathias ‘Zanka’ Jørgensen til Discovery+.

Den ordinære spilletid endte 1-1, hvorefter Kroatien vandt straffesparkskonkurrencen. Christian Eriksen, Lasse Schöne og Nicolai Jørgensen brændte for Danmark.

OVERSIGT

Scroll to Top