The perfect guide to the casino

Vildt: Fans vil købe Brøndby IF

Fodbold Forening Brøndby (FFB) skriver i en pressemeddelelse, at foreningen er klar til at købe Brøndby IF, når GFH vil sælge.

Lige nu ejer Global Football Holding (GFH) Brøndby IF, men det kan ændre sig i fremtiden, hvis amerikanerne vil skille sig af med Brøndby.

Det er ikke alle, der har været lige begejstrede for GFH’s indtog i Brøndby, og en nystartet forening Fodbold Forening Brøndby (FFB) er nu klar til at byde på Brøndby IF, hvis muligheden byder sig, skriver foreningen i pressemeddelelse.

– Vi er en stor gruppe med glødende Brøndbyhjerter, som fra vidt forskellige udgangspunkter er gået sammen om at etablere FFB med det ambitiøse og langsigtede mål at få klubben under fællesskabets kontrol.

– Brøndby IF’s fremtidige ledelse og bestyrelse skal ene og alene have Brøndby IF’s bedste for øje, og klubben skal stå i egen ret, fri for tvivl om andres interesser og hensyn.

– FFB’s mål er at få endnu flere medlemmer i foreningen, så vi kan skabe forudsætningerne for den forandring, vi ønsker, siger formand for Fodbold Forening Brøndby, Jesper Friberg.

GFH overtog Brøndby IF i oktober 2022.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top