The perfect guide to the casino

Afslører: Derfor skiftede Zanka IKKE til FC København

Brentfords cheftræner, Thomas Frank, sætter nu ord på, hvorfor Mathias ‘Zanka’ Jørgensens skifte til FC København ikke blev til noget.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen blev i store dele af vinterens transfervindue sat i kraftig forbindelse med et skifte tilbage til FC København, men skiftet blev dog aldrig en realitet, og det er der en åbenlys årsag til.

Brentfords danske cheftræner, Thomas Frank, fortæller således, at klubben ikke ville af med den rutinerede midtstopper.

– Vi var ikke interesseret i at lade Zanka gå, for vi var nødt til at tænke på os selv, og hvordan truppen ser ud, fordi vi har haft en del skader i løbet af sæsonen.

bet365

– Jeg ved ikke konkret, hvad der har været af tilbud, men jeg ved, at Phil Giles (sportsdirektør i Brentford, red.) kom og spurgte mig om hvordan og hvorledes, men vi blev enige om, at det var bedst, at vi beholdt Zanka, siger Thomas Frank, der i samme ombæring sætter ord på, hvad Zanka havde af ønsker i vinterens transfervindue.

– Først og fremmest tager vi jo altid en snak med vores spillere i forhold til hvordan og hvorledes. Zanka er topprofessionel, og han ved, at vi er glade for den rolle, han udfylder.

– Han er også glad for at være her, og det var jeg ikke i tvivl om. Hvad der har været af konkrete tilbud og ikke konkrete tilbud, ved jeg ikke, siger Thomas Frank.

33-årige Mathias ‘Zanka’ Jørgensen har spillet i Brentford siden sommeren 2021, hvor han skiftede fra Fenerbahce.

OVERSIGT

Scroll to Top