The perfect guide to the casino

Medie: Manchester City vil hente Bayern-stjerne til sommer

Manchester City har tilsyneladende allerede planer for sommerens transfervindue.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Vinterens transfervindue sluttede for få dage siden, og her var det meget begrænset, hvad de europæiske topklubber brugte af penge.

Piben får dog formentlig en anden lyd til sommer, hvor de største transfers plejer at finde sted, og ifølge The Athletic, så har Manchester City allerede én bestemt spiller i kikkerten.

bet365

Hvis man skal tro mediet, så har Pep Guardiola og Manchester City nemlig set sig varme på Bayern München-stjernen Joshua Kimmich, der både kan begå sig på den centrale midtbane og som højreback.

Netop tyskerens alsidighed skulle være noget, som gør ham til en interessant spiller for Pep Guardiola, der også tidligere har været træner for Kimmich, da han var manager i Bayern München.

28-årige Joshua Kimmich har tilmed kontraktudløb i sommeren 2025, og Manchester City kan derfor også være heldige med ikke at skulle betale et svimlende millionbeløb for tyskeren, der af Transfermarkt.com vurderes at have en markedsværdi på 75 millioner euro – svarende til cirka 560 millioner danske kroner.

OVERSIGT

Scroll to Top