The perfect guide to the casino

CV skal frem med pengepungen: Så dyr er Filip Bundgaard

Der skal mange millioner på bordet, hvis Brøndby skal lokke Randers FC-profilen til Vestegnen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Deadline Day er i fuld gang, og et af dagens mest omtalte rygter i 3F Superligaen har været Filip Bundgaards potentielle skifte til Brøndby IF, der angiveligt har lagt et bud på kronjydernes offensivspiller.

Carsten V. Jensen skal dog grave dybt i lommerne, hvis det skal lykkes for de blå-gule at lukke en handel med Randers FC på transfervinduets sidste dag.

bet365

Til bold.dk fortæller Randers FCs sportsdirektør, Sørensen Pedersen, at der skal et ekstraordinært bud på bordet, hvis de skal sælge Filip Bundgaard så sent i transfervinduet.

Han vil dog ikke ud med det præcise beløb.

– Det kommer jeg ikke til at kommentere på, men det er selvfølgeligt et beløb, vi synes er interessant i forhold til, at det er så sent i vinduet, lyder det fra Sørensen Pedersen, der også bliver spurgt ind til, hvorvidt det vil være en rekord, hvis Bundgaard bliver solgt, og her er svaret klart og tydeligt.

– Ja, det ville det være, lyder det kortfattet fra Søren Pedersen, som dermed bekræfter, at der skal et bud på den gode side af 20 millioner kroner på bordet, hvis Randers FC skal slippe Filip Bundgaard.

Randers FC’s største salg nogensinde kom nemlig i hus, da de tilbage i 2011 solgte Yura Movsisyan til Krasnodar for 20 millioner kroner.

OVERSIGT

Scroll to Top