The perfect guide to the casino

CV jubler over ny signing: Han er stærk

Carsten V. Jensen glæder sig over tilgangen af Jordi Vanlerberghe.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF kunne mandag offentliggøre købet af 27-årige Jordi Vanlerberghe, som kommer til klubben fra belgiske KV Mechelen, og det er en aftale, der vækker stor glæde hos de blå-gules fodbolddirektør, Carsten V. Jensen.

CV ligger da heller ikke skjul på, at forventningerne er store til Jordi Vanlerberghe, som han beskriver som stærk i defensiven og med et godt blik for det fremadrettede spil.

bet365

– I Jordi får vi en fodboldspiller i sin bedste fodboldalder, og som kommer til Brøndby IF med et stort ønske om at konkurrere og byde sig til. Jordi er stærk i defensiven, og han kan sætte spillet fremad i banen, og det giver trænerteamet nogle flere muligheder, når holdkortet skal sættes.

– Ligesom os, så er Jordi ambitiøs, og han er sulten på at bidrage til holdets succes. Vi har i hele forløbet fornemmet et stort ønske fra hans side om at tilslutte sig Brøndby IF og det stærke kollektiv, vi har, og vi ser frem til at se ham bidrage med sin erfaring og kvaliteter på banen, siger “CV” til Brøndbys hjemmeside.

Jordi Vanlerberghe har sat sin signatur på en aftale med Brøndby IF frem til sommeren 2027.

OVERSIGT

Scroll to Top