The perfect guide to the casino

Liverpool-stjerne om Klopp-afsked: Giver ekstra boost

Virgil van Dijk fortæller, at han selv og resten af spilletruppen gerne vil gøre den sidste sæson med Jürgen Klopp speciel.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Jürgen Klopp smed noget af en bombe tidligere på ugen, da han afslørede, at den igangværende sæson bliver den sidste med ham i spidsen for Liverpool.

Det har også gjort indtryk på spillertruppen, og klubbens anfører, Virgil van Dijk fortæller, at de vil gøre alt for at den sidste sæson med Klopp i spidsen bliver speciel.

– Vi har stadig mange mål at nå i år, så hvorfor ikke afslutte sæsonen på sit højeste og samtidig fejre det hele med chefen?

bet365

– Vores mål har været de samme fra begyndelsen af sæsonen, og det ændrer sig ikke. Det vil måske endda give et ekstra boost at opnå det og gøre den sidste del sæsonen og managerens tid i klubben til den bedste, han har haft. Det er det, vi stræber efter.

– Jeg tror, at det er en kollektiv følelse. Lad os gøre resten af sæsonen til en speciel en af slagsen, så han kan få det farvel, han absolut fortjener, siger Virgil van Dijk til klubbens hjemmeside.

56-årige Jürgen Klopp har stået i spidsen for Liverpool siden 2015, hvor han kom til klubben fra tyske Borussia Dortmund.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top