Transferbombe på Vestegnen? Tidligere stortalent med VILDT CV rygtes til Brøndby

The perfect guide to the casino

Transferbombe på Vestegnen? Tidligere stortalent med VILDT CV rygtes til Brøndby

En opsigtsvækkende transfer kan være under opsejling på Vestegnen.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF har ikke gjort meget væsen af sig i vinterens transfervindue indtil videre, men nu kan der altså snart være nyt på Vestegnen.

Ifølge B.T, så har Brøndby nemlig sat jagten ind på den hollandske midtstopper, Riechedly Bazoer, der til dagligt slår sine folder i AZ Alkmaar, og det er altså en mand med et imponerende CV.

bet365

Den 27-årige forsvarsspiller var tidligere anset som værende et kæmpe talent i Ajax Amsterdam, og efter et mindre gennembrud i den hollandske storklub skiftede han til Wolfsburg for 90 millioner kroner.

Siden da har karrieren også budt på ophold i FC Porto, FC Utrecht, og Vitesse, mens det ligeledes er blevet til seks A-landskampe for Holland.

Selvom Riechedly Bazoer aldrig rigtig har formået at få det fulde udbytte ud af sit potentiale, så er det dog alligevel et ganske profileret navn, som kan ende på Vestegnen.

Der oplyses ikke noget om en eventuel overgangssum for Riechedly Bazoer, der har kontrakt med AZ Alkmaar frem til sommeren 2025, men ifølge Transfermarkt.com, så vurderes han til at koste i omegnen af fire millioner euro – svarende til knap 30 millioner danske kroner.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top