The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen efter nederlag til Hvidovre: Der er helt klart nogle ting, vi fortsat skal arbejde på

Brøndby løb lørdag eftermiddag ind i et nederlag til Hvidovre.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Forårssæsonen i 3F Superligaen nærmer sig med hastige skridt, og dermed er forberedelserne også i fuld gang rundt omkring i klubberne.

Det gælder også på Vestegnen, og lørdag eftermiddag spillede de en træningskamp mod Hvidovre, som dog bestemt ikke gik de blå-gules vej.

Jesper Sørensens mandskab endte således med at tabe 3-1 til Superliga-oprykkerne, og efter slutfløjt lagde Brøndby-bossen heller ikke skjul på, at der fortsat er nogle ting, som der skal arbejdes på.

bet365

– I anden halvleg bliver det en helt åben kamp, hvor vi kommer sent på rigtig mange ting, og hvor vi bliver fanget, fordi vi hele tiden kommer et skridt bagefter. Vi har også chancer i anden halvleg, men der var for stor forskel på de to halvlege.

– Vi får ikke presset op, som vi gjorde i første halvleg, men det er til gengæld også en meget god illustration af, at man skal spille op til sit bedste, hver gang man står overfor svære opgaver.

– Nu kommer vi fra en kamp ovre i England, hvor rigtig mange ting lykkedes – og vi er stadig tidligt i vores opstart – men der er helt klart nogle ting, vi fortsat skal arbejde på, siger Jesper Sørensen til Brøndbys hjemmeside.

Brøndby IF skyder forårssæsonen i 3F Superligaen i gang den 18. februar, hvor de tager imod FC Midtjylland på hjemmebane.

OVERSIGT

Scroll to Top