The perfect guide to the casino

Sender voldsom stikpille: Brøndby ikke min favoritklub længere

Riza Durmisi har på ingen måde tænkt sig at trække i Brøndby-trøjen igen i den nærmeste fremtid.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i 2016 forlod Riza Durmisi Brøndby IF i jagten på et udlandseventyr. Venstrebacken har dog haft svært ved at slå igennem på den øverste hylde, og derfor var han også på vej tilbage i de blå-gule farver i 2020.

Carsten V. Jensen valgte dog at skrotte en potentiel aftale med Riza Durmisi til fordel for Blas Riveros, og siden da har der været dårlig stemning mellem de to parter.

Selvom episoden ligger flere år tilbage, så er det dog fortsat noget, der sidder dybt i den 30-årige venstreback.

– Det var min favoritklub, men ikke længere, siger Riza Durmisi.

bet365

– Du har læst artiklerne, så du ved, hvad der skete dengang. Det var min yndlingsklub. Jeg har været der i mange år. Jeg spillede for dem af hele mit hjerte, men alt har ændret sig siden da. Jeg har ingen kontakt med Brøndby i øjeblikket, men jeg elsker stadig klubbens fans, fastslår Riza Durmisi, der afviser, at trække i Brøndby-trøjen, om han så fik 75 millioner kroner for det.

– Det afhænger af indholdet, og hvornår de henvender sig. Jeg kan ikke med sikkerhed sige, at jeg for altid vil afvise det. Men i øjeblikket? Ja. Også selvom de gav mig 10 millioner euro (75 millioner kroner, red.).

– Jeg har forpligtet mig til at spille for ŁKS, og det er her, jeg er nu. Det er mit fokus, selvom Brøndby er min klub. Jeg bor syv minutter fra stadion. Måske vil situationen ændre sig en dag, men lige nu har jeg ikke lyst til at vende tilbage, lyder det fra Riza Durmisi, der har sat sin signatur på en aftale med polske LKS Lodz frem til sommeren 2024.

OVERSIGT

Scroll to Top