Guldregn på Vestegnen: Brøndby kan tjene kassen på stort sommer-salg

The perfect guide to the casino

Guldregn på Vestegnen: Brøndby kan tjene kassen på stort sommer-salg

Brøndby IF kan se frem til at modtage en stor pose penge, hvis Morten Frendrup bliver solgt til sommer.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

For to år siden solgte Brøndby IF Morten Frendrup til Serie A-klubben Genoa for cirka 30 millioner kroner, og siden da har midtbanemotoren imponeret stort i den italienske klub.

Det har også medført stor interesse for danskeren, og Genoa har heller ikke tænkt sig at slippe ham billigt. Det fortæller den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio i et interview med Tipsbladet.

bet365

– Jeg vil tro, at Genoa ikke sælger ham for under 15 millioner euro (112 millioner kroner, red). De vil da nok forsøge at få 180-225 millioner kroner, men det er nok for højt sat. Han mangler evnen til at score mål, og derfor vil jeg mene, at 15 millioner euro er en fair pris for Frendrup, siger Gianluca Di Marzio, der i samme ombæring fortæller, at det formentlig først bliver til sommer Frendrup bliver solgt.

– Genoa har solgt Radu Dragusin til Tottenham, og de kommer ikke til at sige farvel til flere topspillere denne sommer. Her tænker jeg på Morten Frendrup og Albert Gudmundsson, som er to af Genoas absolutte topspillere, siger Gianluca Di Marzio og tilføjer:

– Jeg er sikker på, at Frendrup og Gudmundsson bliver de to mest eftertragtede spillere i sommerens transfervindue. Der vil være interesse fra Premier League og større italienske klubber. De kan godt lide Frendrup og det faktum, at han aldrig misser en kamp. Han leverer stabilt og godt hver eneste gang. Det er sådan en spiller, enhver træner gerne vil have på sit hold, lyder de rosende ord fra transferjournalisten.

Ender Morten Frendrup med at blive solgt, så vil der også være jackpot i Brøndby IF, da de har en videresalgsklausul på 15 procent. Dermed kan de altså inkassere knap 17 millioner kroner, såfremt Morten Frendrup bliver solgt for 15 millioner euro.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top