The perfect guide to the casino

Superliga-profil flirter med FCK: Perfekt klub for mig

Vejle-profilen Nathan Trott flirter med løverne fra hovedstaden.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Nathan Trott har gjort en ganske god figur for Vejle i indeværende sæson, hvor han har leveret flere flotte præstationer i buret for Superliga-oprykkerne.

Vejle har dog efter alt at dømme også kun den West Ham-ejede keeper til låns. Han forventer nemlig at søge nye græsgange til sommer, hvor hans lejeaftale udløber.

Det fortæller han til Tipsbladet.

bet365

– Jeg tror, at den her sæson bliver min sidste i Vejle. Mit fokus er bare på at holde dem oppe lige nu, og man ved selvfølgelig aldrig, hvad fremtiden bringer. Men jeg tror, at jeg er klar til det næste skridt nu, lyder det fra Nathan Trott, der også bliver spurgt ind til, hvorvidt FC København kunne være en mulighed.

– Ja, det vil være perfekt for mig, hvis jeg fik muligheden for at skifte til FC København. Det er en kæmpe klub, og de spiller Champions League. Det er en god ting for mig overhovedet at blive rygtet til en klub af den størrelse.

– Selvfølgelig har jeg stadig fokus på Vejle lige nu, men jeg vil sige, at hvis det (FC København, red.) blev mit næste skridt, så ville jeg blive rigtig glad, lyder det ærlige svar fra Nathan Trott.

OVERSIGT

Scroll to Top