The perfect guide to the casino

Tidligere holdkammerat har stor tiltro til Højlund: Målene skal nok komme

En af Rasmus Højlunds tidligere holdkammerater har stor tiltro til, at målene nok skal komme i Premier League.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Rasmus Højlund blev i sommers den dyreste dansker nogensinde, da han blev købt af Manchester United for hele 560 millioner danske kroner.

Det har dog ikke altid stået i kortene, at den danske angriber ville nå så langt. For få år tilbage løb han rundt som et af FC Københavns mange talenter i ungdomsafdelingen, og her var han blandt andet holdkammerat med Ahmed Daghim, der i dag slår sine folder i 1.divisionsklubben B.93.

bet365

I et inerview med Tipsbladet fortæller Ahmed Daghim, at han ikke havde regnet med, at Rasmus Højlund ville nå så langt.

– Nej, personligt havde jeg ikke regnet med det. Det var der ikke mange, der havde troet. Men fodbold går så hurtigt, at alting kan ske under et år, fortæller Adam Daghim, der i samme ombæring tilskriver Rasmus Højlunds mentalitet som en vigtig faktor for hans succes.

– Man har altid kunne se, at han har haft denne her mentalitet, og at han arbejder hårdt. Når man gør det, så kan alt ske i fodbold, lyder det fra Daghim, der har stor tiltro til, at målene nok skal komme for Højlund i Premier League.

– Jeg synes, han gør det godt. Han får måske lidt kritik, men han har lavet flere mål end forventet i Champions League, og jeg er sikker på at målene i Premier League nok skal komme. Han skal bare fortsætte med at arbejde hårdt. Jeg tror meget på ham, lyder det fra Rasmus Højlunds tidligere holdkammerat.

20-årige Rasmus Højlund har indtil videre kun noteret sig for en enkelt scoring i 15 Premier League-kampe. I Champions League leverede han dog i den grad varen med hele fem scoringer i kun seks kampe.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top