The perfect guide to the casino

Medie: Chelsea og Liverpool jagter Newcastle-stjerne

Bruno Guimaraes er en eftertragtet herre.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Newcastle hentede for små to år siden Bruno Guimaraes i Lille for i omegnen af 315 millioner kroner, og siden da har den brasilianske midtbanespiller udviklet sig til en stor profil i Premier League.

Det har også medført stor interesse for Newcastle-stjernen, som jagtes af flere Premier League-klubber. Ifølge Fichajes, så skulle både Chelsea og Liverpool således have set sig meget varme på Bruno Guimaraes.

bet365

Der er dog ingen tvivl om, at Newcastle vil gøre alt for at holde på midtbaneprofilen, men sidste års hele store Premier League-overraskelse kan blive tvunget ud i at skulle sælge flere af deres stjerner.

For nylig præsenterede Newcastle nemlig et gigantisk underskud på hele 635 millioner kroner, og det kan altså medføre, at man er nødsaget til at sælge ud af spillertruppen, hvis man skal leve op til financial fair play.

26-årige Bruno Guimaraes har kontrakt med Newcastle frem til sommeren 2028. Ifølge Transfermarkt.com, så vurderes han til at koste i omegnen af 85 millioner euro – svarende til cirka 635 millioner danske kroner.

OVERSIGT

Scroll to Top