The perfect guide to the casino

Efter vigtig sejr: Pep Guardiola hylder indskiftet duo

Pep Guardiola har store roser til overs for den indskiftede duo, der lørdag aften sikrede Manchester City tre vigtige point.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Lørdag aften udspillede der sig et sandt drama på St. James Park, da Newcastle og Manchester City bragede sammen i et dramatisk opgør.

Her var Manchester City i store dele af kampen bagud, men Pep Guardiolas indskiftning af tilbagevendte Kevin de Bruyne og norske Oscar Bobb fik vendt opgøret til The Citizens fordel.

bet365

Først udlignede Kevin de Bruyne til 2-2, mens belgieren i overtiden fandt Oscar Bobb med en smuk aflevering, som resulterede i sejrsscoringen til 3-2.

Efter slutfløjt var Pep Guardiola ude med store roser til Oscar Bobb, og ikke mindst Kevin de Bruyne, som han sendte en kæk stikpille.

– Jeg er en lille smule irriteret og gnaven på ham, fordi han (De Bruyne, red) ikke scorede på frisparket, siger han jokende, før han slår over i en mere seriøs tone.

– Når modstanderne er trætte, så giver Kevin og Oscar Bobb os en masse fart.

– Oscars mål var fantastisk. Vi var virkelig imponerede i pre-season. Jeg vidste efter information fra andetholdet, at han er speciel.

– Når Kevin har bolden, og vi har folk, der kan løbe, så er han unik, men afslutningen fra Oscar var…

– Jeg er så glad på hans vegne, fortæller han til BBC Match of the Day.

OVERSIGT

Scroll to Top