The perfect guide to the casino

Exit på Vestegnen? Brøndby-kreatør er i dialog med ny klub

Håkon Evjen kan have spillet sin sidste kampe for Brøndby.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF hentede i januar 2023 Håkon Evjen i AZ Alkmaar for cirka 12 millioner kroner. Den norske kreatør fik en fin start på tilværelsen i de blå-gule farver, og i første sæson kunne han således notere sig for tre scoringer og et enkelt oplæg i 15 Superliga-kampe.

I indeværende sæson har Håkon Evjen dog haft svært ved at bide sig fast på et stærkt Brøndby-mandskab, og det kan nu føre til et exit for nordmanden, der tiltrækker sig interesse fra hjemlandet.

Flere norske medier, heriblandt TV 2 Norge og Bodø Nu, beretter om interesse fra Håkon Evjens tidligere klub, Bodø/Glimt.

Klubbens cheftræner, Kjetil Knutsen, skulle angiveligt allerede have haft en dialog med Håkon Evjen, der selv heller ikke er afvisende over for et skifte.

Det oplyses dog i samme ombæring, at Brøndby ikke er meget for at slippe Håkon Evjen, som har kontrakt med de blå-gule frem til sommeren 2027.

23-årige Håkon Evjen har kun fået 14 minutters spilletid i 3F Superligaen i de seneste fem kampe, mens han kun har fundet vej til startopstillingen en enkelt gang.

OVERSIGT

Scroll to Top