The perfect guide to the casino

Officielt: Jadon Sancho vender retur til Dortmund

Den udskældte kantspiller er vendt tilbage til sin tidligere klub.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i sommeren 2021 smed Manchester United hele 635 millioner kroner på bordet for at købe Jadon Sancho i Dortmund, men den teknisk dygtige kantspiller har langt fra formået at leve op til det dyre prisskilt.

I indeværende sæson er det tilmed gået helt galt for Jadon Sancho i Manchester United, hvor han har ravet sig uklar med klubbens cheftræner, Erik ten Hag, hvorfor han heller ikke har været at finde i spillertruppen de sidste mange kampe.

Nu kan Jadon Sancho dog se frem til at få græs under fødderne igen. Han skifter således tilbage til Dortmund på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

– Jadon er en spiller, der gør en forskel, og jeg ser frem til at se ham tilbage i den sorte og gule trøje. Han kender byen, Signal Iduna Park, vores fans og klub.

– Selv om han ikke har spillet på det seneste, er vi sikre på, at han vil tilpasse sig hurtigt, komme i topform og bruge sine kvaliteter til at hjælpe os med at opnå vores sæsonmål, siger Dortmunds sportsdirektør, Sebastian Kehl.

Fra 2017 til 2021 var Jadon Sancho en af verdens absolut bedste kantspillere, og han nåede i løbet af sin tid i Dortmund at notere sig for 50 mål og 64 assists i 137 kampe.

OVERSIGT

Scroll to Top