Bænket Brøndby-spiller vælter sig i interesse: Men han får IKKE lov til at skifte

The perfect guide to the casino

Bænket Brøndby-spiller vælter sig i interesse: Men han får IKKE lov til at skifte

Der er angiveligt stor interesse for Brøndbys unge polak, Mateusz Kowalczyk.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF betalte i sommers et større millionbeløb for den polske offensivspiller, Mateusz Kowalczyk. Det er dog endnu ikke rigtig lykkes for det unge stortalent at finde fodfæste på Vestegnen, og det er således kun blevet til en enkelt optræden i 3F Superligaen.

Derfor kunne det også være oplagt at sende Mateusz Kowalczyk afsted på en lejeaftale, og det er bestemt ikke fordi, at der mangler bejlere til hans underskrift.

Ifølge Tipsbladet, så har både LKS Lodz og Slask Wroclaw vist interesse for Mateusz Kowalczyk. Samtidig skriver Sportowefakty, at der også skulle være flere bejlere udenfor Polen.

Tipsbladet skriver dog, at Brøndby som udgangspunkt ikke har intentioner om at sende Mateusz Kowalczyk afsted på en lejeaftale.

Det forventes i stedet, at han tager med på Brøndbys træningslejr i slutningen af måneden, hvor han får lov til at vise sig frem.

Samtidig skulle Mateusz Kowalczyk have efterladt et ganske fint indtryk på træningsbanen, og hvis man skal tro de kilder, som Tipsbladet har talt med, så er cheftræner Jesper Sørensen ganske tilfreds med det han har leveret, hvilket godt kunne vidne om, at der er udsigt til at se det polske stortalent noget mere på banen i løbet af foråret.

Mateusz Kowalczyk satte i sommers sin signatur på en aftale med Brøndby IF frem til sommeren 2027.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top