The perfect guide to the casino

Er ikke i tvivl: Her skal Brøndby forstærke sig

Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen er ikke i tvivl om, hvor Brøndby bør forstærke sig i løber af vinterens transfervindue.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Transfervinduet er atter åbent igen, og selvom Brøndby indtil videre har gang i en flot sæson, så er der fortsat plads til forbedringer i spillertruppen.

Det slår Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen fast, og han giver samtidig sit bud på, hvor de blå-gule fra Vestegnen bør forstærke sig denne vinter.

– Jeg ville gå efter en central midtbanespiller. Jeg synes Brøndby har været forskånede for skader. De har kunne spille med de samme spillere i rigtig mange kampe. Jeg ville se om jeg ikke kunne luge i par stykker ud. Måske en Radosevic måske skal videre – og Cappis også, siger han og fortsætter:

– Og igen der hæve niveauet, så der også er nogle flere ting i værktøjskassen for Jesper Sørensen at spille med. Men jeg ville også gerne have en ny højre midtstopper. Bytte Heggheim ud og hente en kvalitetsmidtstopper ind, så har du en kanon trebackkæde dernede, lyder det fra Kenneth Emil Petersen, der afslutningsvis slår fast, at han også ville hente en ny angriber, hvis pengene hang på træerne.

Brøndby IF er allerede blevet sat i kraftig forbindelse med en ny midtbanespiller. Den historie kan du læse mere om her.

OVERSIGT

Scroll to Top